de smart grader ervaring van onze klanten

gebruikersErvaringen

Ontdek wat klanten zeggen over onze machines in onderstaande gebruikerservaringen.

Smart Grader EVO 408 Kartoffelhof Meyer DE

Torsten Meyer has been working with the Smart Grader 408 for 2 years now. He talks about his experiences.

Smart Grader EVO 208 Kartoffelhof Hölck DE

Een Smart Grader EVO 208 draait met een bunker van Bijlsma Hercules bij Kartoffelhof Hölck in Reinsbüttel. Lennart en Thorsten vertellen over hun ervaringen!

Smart Grader READER 3.0 Jensma testimonial NL

Klaas Jan Jensma is pootgoedteler en hij maakt al 3 jaar gebruik van de Smart Grader READER om te bepalen wat het juiste moment is om het loof te doden. Dat proces begint met heel regelmatig proefrooien op al zijn percelen.

Smart Grader EVO 808 at Fimm’s in Scotland

FIMM Potatoes, Muthill – Perthshire – UK FIMM levert pootgoed van de allerhoogste kwaliteit en gebruikt hierbij een Smart Grader EVO 808. Het is een sprong voorwaarts in sorteerkwaliteit en bespaart enorm veel arbeid.

Smart Grader EVO 208 bij Brasseler in Viersen (D)

Brasseler, Vierssen – D Boris Brasseler sorteert met zijn Smart Grader EVO 208 jaarlijks zo’n 1000 – 1500 ton consumptie aardappelen die hij verkoopt in zijn eigen landwinkel. Hij wil de klant nu eenmaal de beste kwaliteit leveren en daar levert zijn Smart Grader een belangrijke bijdrage aan.

Mts. Reitsma-Hazelhoff, Ferwert – NL

Nantko Reitsma werkt met een Smart Grader EVO 408 met vier banen en acht uitgangen. Hij maakt deel uit van een op maat gemaakte sorteerinstallatie, met zes grote bunkers en twee onafhankelijke loslijnen van Bijlsma Hercules.

Batati, Fräschels – CH

Bij Batati in Zwitserland vervult de Smart Grader EVO 408 een hoofdrol in hun was-, sorteer- en verpakkingslijn van zoete aardappelen.

Kartoffelhof Ottensmeier, Bünde – D

Jobst Ottensmeier is enthousiast over hun Smart Grader EVO 206. Hij sorteert er dagelijks zijn Erdengold consumptieaardappelen én uien mee, die worden verkocht in de eigen landwinkel en bij supermarkten in de regio.