Smart Grader READER

Nauwkeurig en razendsnel registreren

De Smart Grader READER is speciaal ontwikkeld om eenvoudig monsters te nemen. Het is dus geen sorteerder, maar een leesmachine voor het registreren van knol- en bolvormige gewassen als aardappelen en uien.

Meten is weten!

De werking is heel simpel. Leeg een kratje met een monster van bijvoorbeeld 10 kg aardappelen in de trechter en schuif de aardappelen rustig op de transportband. Als de aardappelen onder de camera door gaan, bepaalt de READER van elke afzonderlijke aardappel de hoogte, lengte en breedte en berekent vervolgens de vierkantsmaat en het gewicht. Voor een monster van  10 kg heeft de READER maar 20 seconden nodig. En de leesmachine is zo compact dat hij overal ingezet kan worden, zelfs in het veld om proefmonsters te analyseren. De meetresultaten verschijnen direct op het scherm van de smartphone of laptop en kunnen dus eenvoudig opgeslagen of gedeeld worden. Bemonsteren van partijen kan niet eenvoudiger en nauwkeuriger.

De Smart Grader READER 3.0 analyseert razendsnel monsters van aardappelen en uien
De Smart Grader READER is ook leverbaar met snarenbedinvoer

Voor elke situatie de juiste READER

De Smart Grader READER is leverbaar in vele uitvoeringen. Zo is er een uitvoering op een wielstel met elektronische weegschaal, een variant met een snarenbed-invoer en met onderwatergewichtmeting. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Vraag ons ernaar of download onderaan deze pagina de optielijst.

De feiten op een rij:

  • Tellen van producten in monster of partij
  • Vaststellen vierkantsmaat, diameter, lengte, volume en berekend gewicht
  • Waarden tonen en vastleggen op smartphone
  • Data eenvoudig te exporteren en verwerken in PC
  • 3d-vision systeem
  • Overal inzetbaar en eenvoudig te verplaatsen
  • Eenvoudige bediening vanaf smartphone
  • Verbinding via eigen WiFi hotspot
  • Leverbaar in 380 of 220 V uitvoering
De resultaten zijn direct na het monsteren af te lezen op telefoon, tablet of laptop.
De optielijst van de READER is heel uitgebreid

Uitgebreide optielijst

Smart Grader READERS zijn maatwerk-machines. De lijst met opties is heel uitgebreid, waardoor u de READER precies naar wens kunt samenstellen.

Hoe de Smart Grader READER precies werkt, ziet u in onderstaande films: